Τηλεχειρισμός Πυροτεχνημάτων 12 θέσεων

280,00 €
Κωδικός
4860
Σε απόθεμα
Αποστολή 1 ημέρα

Λεπτομέρειες

Ο τηλεχειρισμός διαθέτει 12 θέσεις και μπορεί να πυροδοτήσει σιντριβάνια και όλα τα πυροτεχνηματα που φέρουν καψούλι πυροδότησης. Ο κάθε  ένας δέκτης διαθέτει βάση, έτσι μας προσφέρει μεγάλη ευκολία γιατί τοποθετούμε πολύ εύκολα τα σιντριβάνια χωρίς να χρειαζόμαστε κάποια άλλη βάση στήριξης. Η εμβέλεια του τηλεχειρισμού είναι μεγάλη, φτάνει τα 50 μέτρα χωρίς εμπόδια.
Λειτουργεί με 2 μπαταρίες 2Α οι οποίες θα πρέπει να είναι αλκαλικές για σίγουρο αποτέλεσμα.

Ο τηλεχειρισμός 8 θέσεων περιλαμβάνει 2 τηλεχειρισμούς.

  • Ο ένας πυροδοτεί όλα τα σιντριβάνια ταυτόχρονα με ένα πάτημα.
  • Ο δεύτερος διαθέτει 12 κουμπιά που το καθένα αντιστοιχεί σε ένα δέκτη. Ο συγκεκριμένος τηλεχειρισμός έχει τη δυνατότητα να κάνει αλλαγή συχνότητας και να επαναπρογραμματιστεί πολύ εύκολα από εσάς. Μπορείτε να κάνετε όποια αλλαγή θέλετε και όσες φορές θέλετε . Με αυτή λοιπόν τη δυνατότητα μπορείτε να κάνετε συνδυασμούς και με άλλους περισσότερους τηλεχειρισμούς για να πυροδοτήσετε όσα σιντριβάνια και πυροτεχνηματα θέλετε.
  • Πολύ σημαντικό είναι  το ότι μπορείτε με το συγκεκριμένο τηλεχειρισμό να καλύψετε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις σε διαφορετικά σημεία, αφού περιλαμβάνει 2 τηλεχειριστήρια τα οποία λειτουργούν αυτόνομα. 

Οι δέκτες διαθέτουν δύο ενδείξεις με led, όπου η μια έχει την ένδειξη power σωστής λειτουργίας και η άλλη test. Ιδανική χρήση είναι να ανοίγετε τον τηλεχειρισμό-δέκτη σας λίγο πριν τη χρήση για να αποφεύγετε τυχόν άλλες συχνότητες που μπορεί να συμπίπτουν στον χώρο.
Διατίθεται με ειδική βαλίτσα μεταφοράς.


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το προϊόν αυτό μιλήστε με το εξειδικευμένο μας προσωπικό στα τηλέφωνα  2118501313, καθώς και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διεύθυνση [email protected]