Πυροτεχνήματα 300 SPARTANS πακέτο γάμου, με 1 άναμμα 300 βολές

550,00 €
Κωδικός
4014
Σε απόθεμα
Αποστολή 1 ημέρα

Λεπτομέρειες

Τα πακέτα γάμου αποτελούν ευρηματικές λύσεις που μπορούν να καλύψουν εύκολα και οικονομικά πλήρως την εκδήλωσή σας χωρίς την παρουσία τεχνικού. Προσφέρονται από τη Balloon fire πάντα σε ειδική ελκυστική τιμή.

Το πακέτο γάμου 300 Spartans είναι μια ολοκληρωμένη λύση σε πυροτεχνήματα για το γάμο σας αλλά και για όλες τις περιστάσεις χαράς. Με ένα μόνο άναμμα έχουμε ένα πλήρες φαντασμαγορικό πρόγραμμα εναέριων πυροτεχνημάτων. Μας προσφέρει πολλές εναλλαγές στα εφέ που σχηματίζονται στον ουρανό. Ο χρόνος καύσης τους ξεπερνά τα δύο λεπτά και σε αυτό το διάστημα θα απολαύσουμε ισχυρές βολές μεγάλου ανοίγματος, ταυτόχρονες ρίψεις σε πολλές βολές και σχηματισμούς βεντάλιας που όλοι θα νομίζουν ότι εξειδικευμένο συνεργείο στα πυροτεχνήματα δίνει τον καλύτερο εαυτό του για το γάμο σας. Όμως... είναι μόνο ένα άναμμα και ο πυροτεχνουργός της εκδήλωσής σας είστε μόνο εσείς!

Σε όλα τα πακέτα γάμου μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε και να προσθέσετε κι άλλα προϊόντα ή ακόμα και να τα αλλάξετε σε συνεννόηση μαζί μας. Η διαδικασία είναι νόμιμη με βασική προϋπόθεση να τηρήσετε τους κανόνες ασφαλείας και τις αποστάσεις ασφαλείας.